15. juli 2020
Fertalslederen i Senatet, republikaneren Mitch McConnell, var sent onsdag aften amerikansk tid en glad mand, da Senatet havde godkendt en gigantisk hjælpepakke.
Fertalslederen i Senatet, republikaneren Mitch McConnell, var sent onsdag aften amerikansk tid en glad mand, da Senatet havde godkendt en gigantisk hjælpepakke.
Foto: Win Mcnamee/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: OVERBLIK: Nattens tre vigtigste coronavirus-nyheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OVERBLIK: Nattens tre vigtigste coronavirus-nyheder

USA's Senat godkender enorm hjælpepakke, mens den svenske hovedstad oplever en markant stigning i antal ofre.

Verden - 26. marts 2020 kl. 06:00
Af Ritzau
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Her kan du få et overblik over nattens tre vigtigste udviklinger i forbindelse med den globale coronaviruspandemi frem til klokken 06.00 torsdag:

* Senatet i USA godkender gigantisk hjælpepakke.

En enorm økonomisk hjælpepakke til virksomheder og indbyggere i USA blev tidligt torsdag morgen dansk tid godkendt i Senatet med et overvældede flertal. Hjælpepakken på op mod 2000 milliarder dollar skal afbøde de økonomiske konsekvenser af udbruddet af coronavirus i USA.

* Stockholm oplever markant stigning i antallet af virusofre.

I løbet af det seneste døgn er yderligere 18 mennesker med sygdommen Covid-19 døde i den svenske hovedstad, Stockholm. Det fortalte sundhedsdirektør i Region Stockholm Björn Eriksson onsdag aften. Derfor er myndighederne i Stockholm nu klar til at hæve beredskabet til katastrofeniveau.

* Over 1000 med coronavirus er døde i USA.

USA's antal af coronavirustilfælde nærmer sig 70.000, og over 1000 er døde. Det viser en opgørelse fra Johns Hopkins University natten til torsdag. Således er der konstateret 69.018 smittetilfælde i USA, mens 1042 personer er døde af Covid-19, som virussygdommen hedder. 616 mennesker er erklæret raske igen.

Kilder: Reuters, NTB.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?