29. november 2020
Den nyslåede prinsesse Delphine (th) møder for første gang siden retssag med sin far, ekskong Albert og dronning Paola. Fotoet er tirsdag frigivet af det belgiske hof.
Den nyslåede prinsesse Delphine (th) møder for første gang siden retssag med sin far, ekskong Albert og dronning Paola. Fotoet er tirsdag frigivet af det belgiske hof.
Foto: Royal Palace/Reuters
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Belgiens ekskonge mødes med sin hemmelig datter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Belgiens ekskonge mødes med sin hemmelig datter

Ekskong Albert har første møde med prinsesse Delphine, efter at hun har rettens ord for, at han er hendes far.

Verden - 27. oktober 2020 kl. 12:38
Af Ritzau

Belgiens nye prinsesse, der er et resultat af et royalt sidespring, har mødt sin far, tidligere kong Albert, for første gang, siden en retssag for kort siden fastslog faderskabet.

Det bekræftes i form et foto, der viser prinsesse Delphine de Saxe-Cobourg, sammen med sin smilende far, ekskong Albert, og hans kone, dronning Paola.

- Et nyt kapital er skrevet. Efter tumult, sår og lidelse er det tid til tilgivelse, hedder det i en fælles udtalelse fra ekskongen og datteren.

Delphine blev født i 1968 på et tidspunkt, hvor Albert havde et forhold uden for ægteskab til hendes mor, baronesse Sybille de Selys Longchamps.

Albert nægtede dog længe at være faderen til datteren. Men det fastslog en domstol med sikkerhed var tilfældet, efter at der var afgivet dna-prøver - også fra ekskongen.

Domstolen fastslog også, at den nu 52-årige datter skulle have titel af prinsesse.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?