16. oktober 2021
"Sagen her viser, at kører man vanvidskørsel - så bliver bilen konfiskeret - også selv om vanvidsbilisten forsøger at være kreativ," siger specialanklager Charlotte Møgelhøj.
"Sagen her viser, at kører man vanvidskørsel - så bliver bilen konfiskeret - også selv om vanvidsbilisten forsøger at være kreativ," siger specialanklager Charlotte Møgelhøj.
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vanvidsbilist forsøgte at undgå konfiskation ved at sælge bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vanvidsbilist forsøgte at undgå konfiskation ved at sælge bilen
Vallensbæk - 12. oktober 2021 kl. 16:34
Af Joe Kniesek

Ejeren af bilen erkendte i retten, at han havde omregistreret bilen til en kammerat, efter at han var blevet taget for vanvidskørsel i Vallensbæk, skriver Nordsjællands politi i en pressemeddelese tirsdag den 12. oktober.

Den 20-årige vanvidsbilist var tiltalt for at have kørt mindst 101 km/t i et tættere bebygget område i Vallensbæk i juni.

Her var han blevet taget af en af politiets fotovogne, men da politiet efterfølgende beslaglagde bilen, hævede den unge mand at bilen ikke længe var hans. Umiddelbart efter at han var blevet blitzet, havde han nemlig omregistreret bilen til en kammerat.

I retten i dag erkendte han, at det var sket i forsøget på at undgå at bilen blev konfiskeret, da han godt vidste, at han havde kørt alt for stærkt. Samtidig erkendte han også, at han fortsat var bilens reelle ejer.

Da dette blev slået fast i retten i dag, blev bilen endeligt konfiskeret.
”Sagen her viser, at kører man vanvidskørsel – så bliver bilen konfiskeret – også selv om vanvidsbilisten forsøger at være kreativ," siger specialanklager Charlotte Møgelhøj.

Ud over konfiskationen blev den 20-årige idømt 20 dages ubetinget fængsel, en bøde og frakendelse af førerretten i 3 ½ år. Han modtog dommen.

Rejser du til udlandet i år?