19. maj 2019
Veronica Hodges og børnene hjalp hinanden med at hænge papirfugle op inde i reden.
gallery icon

Se billedserie

Veronica Hodges og børnene hjalp hinanden med at hænge papirfugle op inde i reden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallensbæks rede blev indviet med sang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallensbæks rede blev indviet med sang
Vallensbæk - 13. september 2018 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kunstneren Veronica Hodges og lokale frivillige har bygget værket Svanen i Vallensbæk. Den er en del af Livets Reder, der er Vestegnens Kulturuges store fælles kunstværk.

Onsdag var der indvielse af reden, som er placeret ud for Egholmskolen, på det nye grønne strøg. Borgmester Henrik Rasmussen (K) holdt indvielsestalen, og kunstneren selv fortalte lidt om tankerne og processen bag værket. Derefter blev der sunget fuglesange, og de fremmødte børn stemte i.

Foruden i Vallensbæk er der placeret reder i Ishøj, Albertslund, Høje Tåstrup, Rødovre, og Hvidovre. Rederne er bygget af grene og kviste og er 4-6 meter høje. De har hvert deres udtryk, men fælles for dem alle er, at man kan sætte sig ind i dem og nyde den indvendige side at reden, som er beklædt med små papirsfugle.

Foruden kunstneren har flere frivillige vallensbækborgere været med til at bygge kunstværket, som er udformet som to svaner, der er viklet ind i hinanden.

Rederne i de seks vestegns-kommuner kan opleves i et par år, men eftersom de opføres i naturmaterialer, vil de med årene blive nedbrudt, oplyser kommunen.