25. marts 2019
Alle borgere i kommunen, som fylder 75  i år eller er fyldt blev inviteret på kaffe og kage på rådhuset i Vallensbæk, og det var der mange som havde takket ja til.
gallery icon

Se billedserie

Alle borgere i kommunen, som fylder 75 i år eller er fyldt blev inviteret på kaffe og kage på rådhuset i Vallensbæk, og det var der mange som havde takket ja til.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallensbæks 75-års fødselarer blev fejret på rådhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallensbæks 75-års fødselarer blev fejret på rådhuset
Vallensbæk - 18. november 2018 kl. 09:39
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæks 75 års-fødselarer blev fejret tirsdag på rådhuset. Som et supplement til de forebyggende hjemmebesøg var de inviteret af kommunen til at høre om de forskellige tilbud til seniorer og selvfølgelig for at få kaffe og lagkage.

Borgmester Rasmussen (K) bød fødselarerne velkommen: Alle vallensbækkere, der er fyldt eller fylder 75 i løbet af 2018, var inviteret.

Efter et par hyggelige fødselsdagssange, sunget af KOL-koret, var det tid til lagkage og kaffe.

Den altid veloplagte Jytte Abildstrøm holdt foredrag om livskvalitet og alt andet mellem himmel og jord, og derefter kunne deltagerne ose rundt i basaren, hvor man kunne få gode råd fra blandt andre forebyggelseskonsulenterne, visitationen, tandplejen, ældrerådet og en lang række andre aktører.

-Det er stadig muligt at få et forebyggende hjemmebesøg ved at kontakte kommunen og lave en aftale med en af forebyggelseskonsulenterne.