19. april 2019
Bor man i Vallensbæk Kommune, så bor man der, hvor der er opstået flest nye arbejdssteder i detailhandlen.
Bor man i Vallensbæk Kommune, så bor man der, hvor der er opstået flest nye arbejdssteder i detailhandlen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallensbæk topper detailliste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallensbæk topper detailliste
Vallensbæk - 08. august 2018 kl. 20:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er store forskelle på, hvor der opstår nye arbejdssteder i detailhandlen, og hvor de forsvinder. Det viser en ny opgørelse over ændringer i antallet af detail-arbejdssteder fra årene 2008-2016, som Dansk Erhverv står bag.

Bor man i Vallensbæk Kommune, så bor man der, hvor der er opstået flest nye arbejdssteder i detailhandlen. Mens Vallensbæk har førstepladsen, har Greve Kommune sneget sig ind på tredjepladsen over landets kommuner.

Vallensbæk er steget med 23 procent, hvilket svarer til syv nye arbejdssteder, mens det i Greve er steget med otte procent, der til gengæld svarer til 14 nye arbejdssteder.

Helt i bunden af listen ligger Lolland Kommune, der i årene 2008 til 2016 er faldet med hele 31 procent. Det svarer til en nedgang på 78 arbejdssteder.

På landsplan er der fra 2008 til 2016 forsvundet cirka 3.000 detail-arbejdssteder. Dansk Erhverv mener, at tallene formentlig blandt andet dækker over, at mere handel er samlet i større varehuse og lignende, mens der er sket en nedgang i antallet af små kiosker og lokalkøbmænd.