12. december 2017
19 unge fra kommunens 7. til 9. klasse har siden november arbejdet med sang, dans og skuespil, og nu er de ved at lægge sidste hånd på deres forestilling.
gallery icon

Se billedserie

19 unge fra kommunens 7. til 9. klasse har siden november arbejdet med sang, dans og skuespil, og nu er de ved at lægge sidste hånd på deres forestilling.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vallensbæk Ungdomsskole opfører musical

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vallensbæk Ungdomsskole opfører musical
Vallensbæk - 19. marts 2017 kl. 05:49
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 31. marts og 1. april er der mulighed for at komme til Ungdomsskolens musical med valgfagene i musical og samspil. 19 unge fra kommunens 7. til 9. klasse har siden november arbejdet med sang, dans og skuespil, og nu er de ved at lægge sidste hånd på deres forestilling.

Ud over deres faste underviser har eleverne også arbejdet med gæstelærere, der har undervist dem i improvisation og koreografi.

"Det er andet år i træk, vi laver musical som valgfag", siger underviser Astrid Gravsholt, "og det er dejligt at se, hvor mange, der er interesseret i at være med. Eleverne har været supergode til at tage ansvar og være med til at skabe forestillingen fra bunden, og vi glæder os til at vise den for så mange som muligt!"

Forestillingen er baseret på nye og gamle popsange, som eleverne har valgt, og de har selv skrevet handlingen og skabt deres roller. Nogle af sangene bliver spillet af et liveband på fire valgfagselever, og desuden medvirker tre klassiske musikere fra Vallensbæk Musikskole.

Musicalen spiller i Multisalen ved Vallensbæk Skole fredag d. 31. marts kl. 19.00 og lørdag d. 1. april kl. 15.00. Der er gratis adgang, og alle er meget velkomne.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk