24. november 2017
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skøjteløbere venter på ny bane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skøjteløbere venter på ny bane
Vallensbæk - 11. marts 2017 kl. 14:26
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk-talenter er i front både på hjul og klinger. Netop nu sætter løbere fra Vallensbæk Rulleskøjteklub verdenseliten til vægs på isskøjtebaner verden over, selv om Danmark faktisk ikke har noget is at køre på.

- Vi får forhåbentlig en ny god udendørs bane på Genforeningspladsen til næste år. De bygger den lige nu, siger Karin Rigas, der er mor til Elena Rigas, der blev nummer otte ved VM i Sydkorea og dermed er meget tæt på en plads ved vinter-OL samme sted til næste år.

Landstræner Jesper Carlson fra Dansk Skøjteunion, er ikke i tvivl om, hvorfor talenterne fra Vallensbæk er helt fremme i skøjterne:

- Der har siden 2005 været en god træningskultur og klubånd i Vallensbæk. Mange gode frivillige kræfter har båret klubbens talentudvikling i en positiv ånd. Der har altid været plads til alle, og det sociale har vægtet ligeså højt som det sportslige. Det har gjort, at frafald har været minimum, og de helt store talenter har kunne forsætte med deres megen træning i vante og sikre omgivelser. Det bærer så frugt nu, hvor talenterne er blevet + 20 år og konkurrerer på seniorniveau, lyder det fra Jepper Carlson.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk