15. maj 2021
På dialogmødet bliver der talt om, hvad værdighed i ældrepleje er.
På dialogmødet bliver der talt om, hvad værdighed i ældrepleje er.
Foto: Arkiv
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal have ny værdighedspolitik for ældreområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal have ny værdighedspolitik for ældreområdet
Vallensbæk - 28. april 2018 kl. 18:51

Vallensbæk Kommune skal have en ny værdighedspolitik for ældreområdet. Derfor inviterer Social- og Sundhedsudvalget til åbent dialogmøde den 2. maj 2018 i Vallensbæk Kultur- & Borgerhus kl. 16.30 - 19.00.

På dialogmødet bliver der talt om, hvad værdighed i ældrepleje er, og vi kommer omkring temaerne: Livskvalitet, selvbestemmelse, kvalitet, tværfaglighed og sammenhæng i plejen, mad og ernæring, samarbejde med pårørende og en værdig død.

- I Vallensbæk har vi længe haft fokus på værdighed i ældreplejen og synes det er vigtigt, at borgerne bidrager med synspunkter, siger Jytte Bendtsen (K), formand for social- og sundhedsudvalget og fortsætter:

- Den nye valgperiode er en god lejlighed til at sætte ord på de mange værdier og visioner og samle dem ét sted.

Vallensbæk Kommune har haft en værdighedspolitik siden 2016. Den nye kommunalbestyrelse ønsker en ny værdighedspolitik, og det er det arbejde, der sættes i gang nu.

Tilmelding til dialogmødet er senest onsdag d. 25. april 2018 til Mette Kristensen på mail: mkr01@vallensbaek.dk eller på telefon 47 97 40 95.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?