16. juli 2018
Rulleskøjteløbet blev afholdt i området omkring Vallensbæk Landsby. Foto: Nicky Persson
gallery icon

Se billedserie

Rulleskøjteløbet blev afholdt i området omkring Vallensbæk Landsby. Foto: Nicky Persson
Foto: Nicky Persson
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rulleskøjtemaraton for alle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rulleskøjtemaraton for alle
Vallensbæk - 08. august 2017 kl. 05:22
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vallensbæk Rulleskøjteklub afholdt det årlige maraton-arrangement søndag, og løbere på alle niveauer deltog - lige fra begyndere til den absolutte elite inden for sporten.

- Det er ret unikt, at et arrangement kan ramme så bredt. For nogle af deltagerne var det deres første større løb, og samtidig havde vi nogle af Europas bedste med. For eksempel blev Stephan Due Schmidt, der vandt maratondistancen søndag, nr. 5 ved det seneste EM, fortæller Rasmus Bigler fra Vallensbæk Rulleskøjteklub - i daglig tale kaldet VARK.

Det var syvende gang, at VARK afholdt rulleskøjtemaraton, der blev skudt i gang af Morten Schou Jørgensen (K), formand for Børne- og Kulturudvalget.

Løbet er kendetegnet ved, at deltagerne løber den samme rute mange gange. Derfor er det tilskuermæssigt mere interessant end den type løb, hvor feltet kun kommer forbi én gang.

De ca. 100 deltagere var ligeligt fordelt på hel- og halvmaraton-distancerne. Den yngste deltager var 11 år - den ældste 72.

- Vi har hørt fra flere, at de desværre ikke kunne være med på grund af ferie, og derfor overvejer vi at afholde løbet et en uge eller to senere næste år, fortæller Rasmus Bigler.

Næste store arrangement for Vallensbæk Rulleskøjteklub er danmarksmesterskaberne den 26. august ved Vallensbæk Idrætscenter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk