18. januar 2021
Man kan høre et hav af rock´n´roll musikkens numre i The Chimbo´s Revival-show leveret med en energi og entusiasme, man ikke ser hver dag.
Man kan høre et hav af rock´n´roll musikkens numre i The Chimbo´s Revival-show leveret med en energi og entusiasme, man ikke ser hver dag.
Foto: Chimbo's Revival.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rock'n'roll-show på Vallensbæk Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rock'n'roll-show på Vallensbæk Havn
Opdateret 25. maj 2015 kl. 10:04
Vallensbæk - 24. maj 2015 kl. 09:49

Chimbo´s Revival er igen på banen med deres festlige rock´n´roll-show - en sjov blanding af musik fra rockens barndom og lidt stand up comedy. Det sker fredag den 29. maj klokken18.30 på friluftsscenen ved Søstrene P´s Isbar på Vallensbæk Havn.

Bandleader Ingvar "Chimbo" Kristensen startede sig karriere i 1976. Kælenavnet "Chimbo" blev givet af Ingvars gamle venner Swinging Blue Jeans fra Liverpool efter en tegneseriefigur af samme navn. Den karakteristiske spytkrølle i panden hos Chimbo er taget fra hans store idol Bill Haley, og der er da også en del Bill Haley & The Comets- numre i showet.

Chimbo har sammen med resten af bandet spillet talrige koncerter i det meste af Europa og medvirket i forskellige tv-shows. De har to gange også haft den store ære at medvirke i Guinness Rekord Bog. Første gang i 199,1 fordi bandet den 23. juni 1990 spillede fire forskellige koncerter i fire forskellige byer på 13 timer. Anden gang var det syv koncerter i syv forskellige byer på 24 timer.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?