24. januar 2019
Stefan Due Schmidt er ligesom de to øvrige speedskatere i træningslejr  for at være bedst forberedt på vinter OL 9.-25.februar i Sydkorea. Alle tre prøvede  med held OLbanen, da der var VM.
Stefan Due Schmidt er ligesom de to øvrige speedskatere i træningslejr for at være bedst forberedt på vinter OL 9.-25.februar i Sydkorea. Alle tre prøvede med held OLbanen, da der var VM.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nytår i udlandet for at få is under sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nytår i udlandet for at få is under sig
Vallensbæk - 07. januar 2018 kl. 08:20
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De tre OL-deltagere i speedskating gennemgår en intens forberedelse for at være helt skarpe ved starten på vinter OL, der holdes 9. - 25. februar 2018 med Pyeongchang som vært.

Elena Møller Rigas, Stefan Due Schmidt og Viktor Hald Thorup har hele tiden været i god form, fordi de skulle kvalificere sig til vinter OL via World Cups i Holland, Canada og USA, men efter at udtagelserne er blevet en kendsgerning, har de kunnet rette blikket mod Sydkorea.

Træningslejr
De tre speedskatere var alle i træningslejr i december og tilbragte nytåret i udlandet for at have is under sig, da det ikke er muligt i Danmark.

- Elena og jeg er på skøjtetræningslejr i Sydtyskland, mens Viktor er på cykeltræningslejr i Frankrig, sagde Stefan Due Schmidt op mod nytår.

Både Elena og Stefan har været med i Vallensbæk Rulleskøjteklub fra klubbens start.

- Jeg rejser videre på cykel-træningslejr i Spanien i januar, så tilbage på is-trænings-lejr, og så rejser vi alle 3 tidligt til Korea den 7. februar.

- På den måde kan vi nå at få en masse høj kvalitets træninger på diverse is-skøjtebaner, vænne os til Jetlag og være helt skarpe til OL Mass Start'en d.24.feb, siger Stefan Due Schmidt videre.

Da Danmark sidst var repræsenteret med en speedskater ved vinter-OL, var det også med en lokal løber. Det var Cathrine Grage, der var med i 2010 i Vancouver. Hun løb også for Vallensbæk Rulleskøjteklub og var fra Karlslunde. Ellers skal man tilbage til Kurt Stille i 1964 for at finde en dansk repræsentant.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk