23. oktober 2018
Nu åbner en Netto på Vallensbæk Stationstorv. Her er det fra åbningen af Netto i Jyderup. Foto: Steen Rasmussen
Nu åbner en Netto på Vallensbæk Stationstorv. Her er det fra åbningen af Netto i Jyderup. Foto: Steen Rasmussen
Foto: Steen Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto åbner en ny stor butik

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto åbner en ny stor butik
Vallensbæk - 30. oktober 2017 kl. 09:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er lagt op til et brag af en fest, når Netto torsdag den 16. november klokken 8 slår dørene op til en ny flot butik på Vallensbæk Stationstorv 52, 2665 Vallensbæk.. Det samlede salgsareal er på 891 m2, så der er plads for hele familien til at handle.

Butikken vil have et særligt fokus på økologi og varer fra Løgismose. Der er et bredt udvalg af mere end 70 slags kød, fisk og fjerkræ, herunder kød fra vores basisserie og fra det lækre Premieur-udvalg. Derudover vil der altid være et udvalg af frisk brød og lækre kager fra Brødhuset.

Det er butikschef Deniz Celebi på 42 år, der står i spidsen for butikken. Deniz startede sin Netto-karriere for ca. 3 år siden som butikschef.

- Deniz glæder sig til at byde nye som gamle kunder indenfor og vise dem den nye forbedret butik, skriver Netto i en pressemeddelelse.

Butikken har et salgsareal på 891 m2, som giver mulighed for at præsentere en rigtig flot og overskuelig butik, hvor der er plads til at komme rundt. Der er gode til- og frakørselsforhold samt gode parkeringsfaciliteter idet der er 120 p-pladser ved butikken.

Personalet bliver et mix af nyansatte og nuværende Nettomedarbejdere. Butikschef Deniz Celebi og personalet byder alle kunder velkommen i den nye butik torsdag den 16. november. Det er borgmester Henrik Rasmussen, der vil stå for den officielle indvielse af butikken, idet han kommer forbi og klipper snoren.

På åbningsdagen holder Netto Vallensbæk Stationstorv 52, Vallensbæk, åbent kl. 8-22. På selve åbningsdagen spiller Nettos jazzorkester op til en festlig dag. Fra kl. 7.30-8.00 vil der blive serveret kaffe og chokoladeboller udenfor til de morgenfriske. Hele dagen vil der være smagsprøver og åbningstilbud.

Åbningstider hos Netto Vallensbæk Stationstorv, Vallensbæk, er 7-22 alle ugens dage.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk