18. juni 2019
få en god snak med de forskellige kunstnere om, hvad, hvordan og hvilke tanker der måske ligger bag deres meget forskellige arbejder og udtryksformer.
få en god snak med de forskellige kunstnere om, hvad, hvordan og hvilke tanker der måske ligger bag deres meget forskellige arbejder og udtryksformer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kunstnere åbner dørene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kunstnere åbner dørene
Vallensbæk - 02. april 2018 kl. 10:01
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er det igen tiden hvor Vallensbæk kunstnerrute holder åbent hus, og byder alle inden for.

arrow Læs også: Lån et menneske og få dine fordomme udfordret

Det er i år syvende gang, og der er igen i år mange spændende ting at se på, og mange muligheder for at få en god snak med de forskellige kunstnere om, hvad, hvordan og hvilke tanker der måske ligger bag deres meget forskellige arbejder og udtryksformer, hvor hovedvægten ligger i malerierne og keramikken, men hvor der i lighed med sidste år også er arbejdet rigtigt meget med det fotografiske udtryk.

Kunstnerruten sætter tre gavekort på spil i weekenden på henholdsvis 1 x 1000 kr. og 2 x 500 kr. til køb hos en af kunstnerne. Du deltager i lodtrækningen ved hvert besøg hos de forskellige kunstnere, hvor du udfylder en lodseddel. Så jo flere besøg - jo flere chancer! Alle kunstnerne glæder sig til at se jer og viser jer hvad det er, vi forskellige brænder for

Deltagende kunstnere er: Grete Ryberg Høgh, Kirsten Hørsman, Tove Balling, Annette Grage, Alice Dønns, Ulla Heymann, Alis Nørfjant, Niels-Jørgen Hansen, Hanne Karoline Pedersen, Romeo Valentino, Jytte Gregersen, Gisela Gylling og Johnny Le Fevre, der alle byder velkommen lørdag og søndag d.14-15.april mellem klokken 11 og 16. For mere information se www.vallensbækkunstnerrute.dk, hvor du kan klikke dig ind på de enkelte kunstnere, se adresser og evt. web-sider.

arrow Flyv med Teater Patrasket til et poetisk dukketeaterunivers
04. april 2018 kl. 05:52 Opdateret: kl. 10:39
arrow Oplev farverig kunst fra lokal kunstner
28. marts 2018 kl. 15:53 Opdateret: kl. 11:21