24. januar 2020
- Ro alene eller sammen med andre på vores formiddagshold 2-3 gange om ugen. Der er hygge og gratis kaffe efter hver tur, skriver klubben om tilbuddet.
- Ro alene eller sammen med andre på vores formiddagshold 2-3 gange om ugen. Der er hygge og gratis kaffe efter hver tur, skriver klubben om tilbuddet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kajak for de modne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kajak for de modne
Vallensbæk - 20. maj 2019 kl. 13:03
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rosæsonen er lige begyndt , så det er en god årstid at prøve en kajak under kyndig vejledning i Vallensbæk Kano- og Kajak Club.

- Mange har lyst til at ro kajak, men tror, at det er sværere end det er, skriver klubben.

Kajakroning er også velegnet for modne kvinder og mænd, som vil kombinere motion med frisk luft, naturoplevelser og socialt fællesskab. Vallensbæk Kano- og Kajak Club har medlemmer fra otte år til 81 år og har et stort udvalg af kajakker, kanoer og supboards.

Som medlemmer af Vallensbæk Kano- og Kajak Club kan medlemmerne låne passende kajakker og udstyr. I kajakken får man masser af luft, brugt kroppen og hentet ny energi.

- Ro alene eller sammen med andre på vores formiddagshold 2-3 gange om ugen. Der er hygge og gratis kaffe efter hver tur, lyder det videre fra klubben.

Sikkerheden er vigtig, hvorfor man skal kunne svømme 600 m i svømmehal og gennemgå et begynderkursus.

Hvis du har lyst til at høre mere eller frit prøve en kajak, så skriv til kontakt@vkkc.dk eller mød op i Vallensbæk Havn på Havnens Dag lørdag den 25. maj 2019.