23. oktober 2018
Thomas Birkelund åbner julemarkedet på lørdag i Plantorama Vallenbæk og blandt nyhederne er denne meter store nisse.
Thomas Birkelund åbner julemarkedet på lørdag i Plantorama Vallenbæk og blandt nyhederne er denne meter store nisse.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julemarked i Plantorama

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julemarked i Plantorama
Vallensbæk - 15. oktober 2017 kl. 06:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De næste 71 dage står den på jul og julerier. Vestegnens største julemarked med over 1.000 kvadratmeter med juleoplevelser og julestemning for hele familien.

Julen varer lige til Påske. Men hvornår starter den?

I år starter julen 14. oktober, og Plantorama åbner for årets julemarked.

Havecentret er klædt i julens farver. Masser af lys, gran, nisser og pynt skaber stemning de næste 71 dage frem til jul.

-J ulen er stor i Plantorama. Hele familien kan komme i den dejligste julestemning og store og små kan få masser af oplevelser. Julemarkedet er nok Vestegnens flotteste og største, siger Thomas Birkeslund, Plantorama.:

Der er over 1.000 kvadratmeter med mekaniske nisser, juletræer og -lys, alt til dekorationer, planter mm. til at hygge inde og ude.

- Vi starter tidligt. For tidligt vil nogen måske sige, men der skal være tid til at hygge og forberede blandt andet juledekorationer, som jo skal være klar til 1. søndag i advent.

Det helt store i år er et fire meter højt og hvidt eventyrslot med mekaniske nisser, julemand og dyr, der bevæger sig. De mekaniske nisser var tidligere en del af BonBon Lands juleshow, og nu er de her for at skabe julestemning. Dernæst er der julebyen med over 100 små figurer og huse med lyd, lys og bevægelse, kunstige juletræer, nisser og julemænd i mange størrelser, naturpynt og andet til juledekorationer og pynt i de nye, spændende farver i mint, lyserød, frosthvid og mørkeblå.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk