15. juli 2020
Michelle Falk Knudsen var oprindelig elev hos Havdrup Dans ? nu overtager hun danseskolen.
Michelle Falk Knudsen var oprindelig elev hos Havdrup Dans ? nu overtager hun danseskolen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Instruktør overtager danseskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Instruktør overtager danseskole
Vallensbæk - 23. maj 2017 kl. 15:53
Af Jørgen Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En meget glad danseinstruktør befinder sig i denne tid i lokalområdet.

Det er Michelle Falk Knudsen, gennem en række år en særdeles værdsat danseinstruktør i Havdrup Dans, som har fået mulighed for at tage det helt store spring inden for danseverden.

Michelle Falk Knudsen overtager således Havdrup Dans, når danseskolen lukker med virkning fra 1. juli.

- Jeg er en meget glad Michelle, som nu kan offentliggøre at hendes største drøm at gået i opfyldelse Pr. 1 juli overtager jeg Havdrup Dans. Det er en kæmpe ære at skulle overtage Havdrup Dans, som er den danseskole, der vitterligt har lært mig alt, og som har givet mig en masse minder både i ind og udland - kæmpe tak. Glæder mig helt vildt til den nye sæson, som kommer til at byde på en masse spænende ting, skriver Michelle Falk Knudsen på sin personlige Facebook.

Hun har ellers i forvejen mange jern i ilden. Hun har studeret sundhedsfremme og forebyggelse på Ernæring og Sundhed - Professionshøjskolen Metropol. Hun er diætist og studerer nu idræt og sundhed på SDU.

Om springet til også at være danseboss siger hun:

- Det er jo lige det, jeg har drømt om, og Havdrup Dans er så fantastisk god en danseskole, at det ville være synd og skam, hvis den helt skulle lukke. Bygningen i Albertslund står der i alt fald lidt endnu.

Michelle Falk Knudsen er tidligere elev hos Havdrup Dans, hvor hun flere gange blev danmarksmester og opnåede internationale finalepladser i både Disco og Hip Hop. Hun er ligeledes tidligere sølvvinder ved verdensmesterskabet i Disco solo. Michelle underviser i Show Dance, Disco, Hip Hop og Teknik.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?