24. november 2017
Solrød-sejleren Anders Liebst var ærgerlig over ikke nå i guldfeltet. I stedet endte han og makkeren Rasmus Josephsen på 18. pladsen i sølvfeltet. Foto: Petter Becker-Jostes
Solrød-sejleren Anders Liebst var ærgerlig over ikke nå i guldfeltet. I stedet endte han og makkeren Rasmus Josephsen på 18. pladsen i sølvfeltet. Foto: Petter Becker-Jostes
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hollænderne tog F18-pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hollænderne tog F18-pokalen
Vallensbæk - 16. juli 2017 kl. 15:28
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis vinden holder, så vil hollandske Misha Heemskerk/Stephan Dekker vinde VM.

Sådan lød vurderingen fra Solrød-sejleren Anders Liebst, der selv deltog i VM for F18-katamaraner, forud for de sidste sejladser lørdag. Og det viste sig at holde stik, for det hollandske makkerpar endte med at blive verdensmestre - endda med et forspring på 19 point ned til sølvvinderne, belgiske Patrick Demesmaeker/Gilles Tas. Inden lørdagens sejladser lå de to ellers kun to point fra hinanden.

Ifølge Anders Liebst brugte de to hollændere et sejl, der går et stykke længere ned end et typisk sejl på en F18-katamaran, og det sejl viste sig at være bedre end de traditionelle, når der var god vind. I mere rolig vind var det traditionelle sejl til gengæld hurtigere.

Ingen af de danske F18-sejlere var med helt fremme. De to unge Daniel og Nicolaj Bjørnholt var godt med de første par dage, men et knækket sværd satte dem tilbage, så de endte på en samlet 18. plads som bedste danske placering med Magnus Dahl Nicolajsen/Jesper Vogelius lige i nærheden på en 22. plads. Vallensbæk-parret Jan Hedmann Jensen og Penny Wyon endte på en 46. plads i guldfeltet.

Anders Liebst selv var ærgerlig over ikke at nå sit mål om at kvalificere sig til guldfeltet, men endte sammen med makkeren Rasmus Josephsen på en 18. plads i sølvfeltet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk