23. juli 2019
Poul Schmidt har siddet i ældrerådet i fire år - de seneste to som formand. Foto: Kim Matthaï Leland
Poul Schmidt har siddet i ældrerådet i fire år - de seneste to som formand. Foto: Kim Matthaï Leland
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Få indflydelse på de ældres forhold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Få indflydelse på de ældres forhold
Vallensbæk - 16. september 2018 kl. 05:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældrerådet i Vallensbæk rådgiver kommunen i sager, der har med ældre at gøre, og lige nu er der åbent for at man kan stille op som medlem.

- Vi har et fantastisk godt samarbejde med kommunen. Der bliver ikke lavet noget på ældreområdet, uden at vi bliver hørt først - og det er vi rigtig glade for, fortæller Poul Schmidt, som har siddet i ældrerådet i fire år - de seneste to som formand.

- For eksempel har vi fået en plads i styregruppen, der skal tage beslutningerne omkring den nye svømmehal, der skal bygges i Vallensbæk. Dermed kan vi sikre os, at svømmehallen bliver indrettet på en ældrevenlig måde, siger Poul Schmidt.

Rådet får også lov at give deres besyv med, når der for eksempel bliver lavet standarder for hjemmeplejen, eller når pengene fra ældremilliarden skal fordeles.

- Vi afholder også to borgermøder om året, hvor vi tager forskellige emner op. Det kan for eksempel være ældres tænder, øjensygdomme eller sund kost. Som medlem af ældrerådet kan man være med til at beslutte, hvad disse møder skal handle om, forklarer Poul Schmidt.

Fire af ældrerådets syv medlemmer er på valg denne gang. Så hvis du bor i Vallensbæk og er 60 eller derover, er det nu, du har mulighed for at være med - enten som medlem eller suppleant. På hjemmesiden www.vallensbaek.dk/aeldreraadet kan du læse mere om ældrerådet og om hvordan du stiller op til valget.