16. oktober 2019
Daginstitutionen Birkely rives ned på grund af vandskade ? og inden for to år skal der opføres en ny daginstitution i Vallensbæk Nord.
Daginstitutionen Birkely rives ned på grund af vandskade ? og inden for to år skal der opføres en ny daginstitution i Vallensbæk Nord.
Foto: Flemming Toft
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Det gamle Birkely rives ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det gamle Birkely rives ned
Vallensbæk - 31. januar 2018 kl. 13:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I den kommende tid bliver den bygning, der husede daginstitutionen Birkely, revet ned. Der vil derfor være tung trafik med lastbiler og maskiner i området ved Løkkekrogen i Vallensbæk, og der vil også forekomme støj fra nedrivningsarbejdet, der foregår i tidsrummet 7-16.

Birkely i Vallensbæk fik for godt et år siden en omfattende vandskade, og det viste sig hurtigt, at en almindelig renovering ikke var mulig - gulve, vægge og fundamentet var for skadet.

Efter vandskaden fik Birkelys børn til huse i Juniorklubben i Byggeren, mens Juniorklubben er flyttet i Klub Nordmark sammen med SFO-børnene.

Kommunalbestyrelsen har besluttet at opføre en ny daginstitution i Vallensbæk Nord, som ventes at stå klar inden udgangen af 2019. Den nye institution vil have kapacitet til endnu flere børn end Birkely havde, og der vil være en stue til børn med særlige behov.