11. december 2019
Maleren Mundo (tv.) præsenterede det officielle portræt af borgmester Henrik Rasmussen (th.). I midten er det viceborgmester Søren Wiborg (S). Foto: Jens Wollesen
gallery icon

Se billedserie

Maleren Mundo (tv.) præsenterede det officielle portræt af borgmester Henrik Rasmussen (th.). I midten er det viceborgmester Søren Wiborg (S). Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Den "mærkelige mand" blev fejret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den "mærkelige mand" blev fejret
Vallensbæk - 26. april 2019 kl. 14:10
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennem 25 år har Vallensbæks borgmester Henrik Rasmussen været medlem af kommunalbestyrelsen, og det blev fejret med en stor reception torsdag eftermiddag. Receptionen var også anledningen til både præsentationen af det officielle borgmesterportræt og overrækkelse af ridderkorset.

Flere bemærkede i deres taler det usædvanlige i at kunne fejre 25-års jubilæum i så ung en alder. Eller som justitsminister Søren Pape Poulsen udtrykte det:

- Man er godt nok en meget mærkelig mand, hvis man i en alder af 47 år har 25-års jubilæum, sagde den i øvrigt jævnaldrende Søren Pape Poulsen, der har kendt Henrik Rasmussen siden deres fælles dage i Konservativ Ungdom, hvor de var på samme fløj.

I anledning af receptionen blev det officielle portræt af Henrik Rasmussen afsløret. Portrættet er malet af den lokale spansk-danske kunstner Wistremundo Artero Báez, også kendt som Mundo. Det er ikke første gang, han maler det officielle borgmesterportræt i Vallensbæk, for han har også malet Poul Hansen (K) og Kurt Hockerup.

Til slut holdt Henrik Rasmussen ikke en takketale, men et takkedigt, som han havde skrevet kort før receptionen. Det syvfoldige tak gik til alle lige fra politiske mespillere og modstandere til alle kommunens ansatte og borgere, familie og venner.