18. november 2018
Som noget særligt i Vallensbæk er alle unge i 9. og 10. klasse og deres forældre blevet tilbudt individuel vejledning med en vejleder i UU Vallensbæk (Ungdommens Uddannelsesvejledning) om aftenen.
Som noget særligt i Vallensbæk er alle unge i 9. og 10. klasse og deres forældre blevet tilbudt individuel vejledning med en vejleder i UU Vallensbæk (Ungdommens Uddannelsesvejledning) om aftenen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: De unge får hjælp til uddannelsesvalg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

De unge får hjælp til uddannelsesvalg
Vallensbæk - 12. februar 2018 kl. 05:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De sidste par måneder har de unge på Vallensbæks folkeskoler tænkt sig godt om og er kommet et skridt nærmere i at tage et valg for skolegang og uddannelse efter 9. klasse.

Som noget særligt i Vallensbæk er alle unge i 9. og 10. klasse og deres forældre blevet tilbudt individuel vejledning med en vejleder i UU Vallensbæk (Ungdommens Uddannelsesvejledning) om aftenen. Mange familier benytter sig af muligheden for at vende en stor beslutning med en vejleder.

Den officielle deadline for at søge ungdomsuddannelse er den 1. marts, og UU Vallensbæk tilbyder i den forbindelse hjælp til den praktiske og digitale del af ansøgningsprocessen. Hjælpen kan findes på Vallensbæk Ungdomsskole, hvor forældre og unge blot møder op med deres NemID og, hvis muligt, en pc.

Arrangementet er den 7. februar kl. 17-19 - tilmelding er ikke nødvendig.

I løbet af 2017 har UU Vallensbæk, i tæt samarbejde med lokale erhvervsdrivende og folkeskolerne, stået i spidsen for udviklingen af undervisningsmateriale til faget Uddannelse og job. Samtlige 6. og 7. klasser har deltaget i projektet "Faglært Til Fremtiden", og materialet 4 Veje er blevet til og netop udkommet.

- I det kommende kalenderår glæder vi os til at møde flere unge i 6. og 7. klasse, når vi på legende og undersøgende vis taler med dem om arbejdsliv og arbejdsglæde i job- og uddannelseslandskabet, siger Jakob Hammer-Helmich, som er afdelingsleder af UU Vallensbæk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk