2. juni 2020
Carina Kristensen Berth glæder sig til den lille, men glæder sig også til at komme tilbage igen. Arkivfoto
Carina Kristensen Berth glæder sig til den lille, men glæder sig også til at komme tilbage igen. Arkivfoto
Foto: Steen Marcussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF'er tager barsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF'er tager barsel
Vallensbæk - 06. februar 2018 kl. 12:17
Af Petter Becker-Jostes
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politikerparret Carina og Kenneth Kristensen Berth, der har Dansk Folkepartis to mandater i Vallensbæk Kommunalbestyrelse, venter til marts deres tredje barn - og deres første dreng.

Det fortæller Carina Kristensen Berth, der derfor tager orlov fra sit hverv i kommunalbestyrelsen fra den 15. februar til den 1. november. Det betyder, at hun i den periode ikke har sin plads i kommunalbestyrelsen og social- og sundhedsudvalget. Her er det i stedet partiets første stedfortræder, Malene Ellekilde, som overtager hendes plads. Carina Kristensen Berth kommer dog ikke til at holde helt fri:

- Vi har planer om et tæt samarbejde. Jeg regner med, at vi læser de første dagsordener sammen. Og jeg tænker heller ikke, at hendes linje er meget anderledes, vi er enige om det meste, siger Carina Kristensen Berth.

Hun peger også på, at det er vigtigt, at der er plads til at holde barsel for at sikre, at det også er attraktivt for unge at være aktive i lokalpolitik. Og det er i hendes øjne vigtigt, at de forskellige aldersgrupper er repræsenteret i kommunalbestyrelsen.

- Så jeg glæder mig til den lille, men jeg glæder mig også til at komme tilbage igen, siger Carina Kristensen Berth, som oplyser, at hendes mand ikke planlægger at holde barsel fra kommunalbestyrelsen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?