25. oktober 2021
Dansk Folkeparti stiller op med (fra venstre) Carina Kristensen Berth, Christian Bülow, Kenneth Kristensen Berth, Jan Gravang, Kennet Fløjbo, Malene Odvig og Kirsten Læsø Jensen.
Dansk Folkeparti stiller op med (fra venstre) Carina Kristensen Berth, Christian Bülow, Kenneth Kristensen Berth, Jan Gravang, Kennet Fløjbo, Malene Odvig og Kirsten Læsø Jensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: DF i Vallensbæk klar med kandidater til valget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

DF i Vallensbæk klar med kandidater til valget
Vallensbæk - 31. marts 2017 kl. 16:24

Dansk Folkeparti i Vallensbæk stiller til kommunalvalget den 21. november 2017 med syv kandidater.

- Det er en god blanding af nye, uprøvede kræfter og garvede folk, der har været med i lang tid. Jeg er sikker på, at de alle er klar til at gøre en stor indsats for Dansk Folkeparti, siger Kenneth Kristensen Berth, der blev genvalgt som spidskandidat til det forestående kommunalvalg.

- Målet er, at Dansk Folkeparti skal have et endnu bedre valg end i 2013, hvor vi fik to medlemmer valgt. Jeg synes, vi har gjort det godt i kommunalbestyrelsen de sidste tre år, og vi har gjort det klart, at Dansk Folkeparti er et parti, der prioriterer den nære velfærd for ældre og børn frem for prestigeprojekter, siger Kenneth Kristensen Berth, der også peger på, at der skal lægges en dæmper på de mange boligprojekter, der er i støbeskeen, ligesom Vallensbæk skal være en kommune, hvor danskheden skal være grundlaget for alle kommunale institutioner.

Dansk Folkeparti opstiller en partiliste ved kommunalvalget den 21. november 2017, og følgende kandidater vil være at finde på listen:

1. Kenneth Kristensen Berth, folketings- og kommunalbestyrelsesmedlem, 40 år.

2. Carina Kristensen Berth, ergoterapeut og kommunalbestyrelsesmedlem, 36 år.

3. Malene Odvig, teamleder, 45 år.

4. Christian Bülow, gymnasieelev, 17 år.

5. Kennet Fløjbo, logistikchef, 50 år.

6. Jan Gravang, pensionist, 71 år.

7. Kirsten Læsø Jensen, bogholder, 73 år.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?