23. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Tillid frem for kontrol

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Tillid frem for kontrol
Valgdebat Vordingborg - 03. november 2017 kl. 11:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De varme hænder og andre ansatte i kommunen skal lave det, de er ansat til - og ønsker at gøre -, nemlig tage sig godt af vores børn og ældre, undervise eller sørge for, at de arbejdsløse kommer i job. De skal ikke bruge unødig tid på at dokumentere og skrive rapporter til kommunen.

Vi skal have tillid til de ansatte, der er fagfolk med specialviden. Kommunens opgave er at sørge for, at der er god ledelse på skolerne, i daginstitutionerne, i ældreplejen og på jobcenteret og herfra må der være tillid til, at ledelsen rent faktisk kan lede, og at medarbejderne er kvalificerede til at udføre det arbejde, de er ansat til.

Embedsmænd og politikere kan stadig følge med i, hvordan udviklingen er på de forskellige områder. De kan fx følge udviklingen i skoleelevernes karakterer, se på antallet af elever der vælger privatskoler, spørge brugerne, forældrene, eller de ansatte, der ved, hvor skoen trykker.

Jeg er sikker på, at det giver gladere medarbejdere med mere overskud, når de ikke skal dokumentere og rapportere alt, alt for meget. Tillid frem for kontrol. Således får vi meget mere velfærd for pengene.

Daniel Irvold
Spidskandidat, Den Konservative Folkeparti

Dybsø Fjordbanke 21,
4750 Lundby

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk