18. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Skolen må ikke blive politisk tumleplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Skolen må ikke blive politisk tumleplads
Valgdebat Vordingborg - 15. november 2017 kl. 14:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Endnu en skoleundersøgelse, der har placeret Vordingborg bagest i feltet. Borgmesteren må forsvare sig på TV2, og forældrene bliver mere nervøse.

Der er sat ekstra penge af i 2018. Tiden må vise, om det er nok. Jeg tror det ikke.

Tillad mig at bruge egne erfaringer som skoleleder gennem 21 år i Roskilde. Et væld af undersøgelser, rapporter og masser af dokumentation, der er steget i takt med flere og flere økonomer i statsadministrationen. Så var det Pisa-undersøgelser og snart efter noget andet. Når man samtidig »kaster lederne op i luften« til ny fordeling på skolerne - skal det gå galt. Jeg ville betragte det som en brutal forflyttelse, såfremt det var mig, det var gået ud over. Skoleudvikling er et langsigtet og tillidsfuldt samarbejde mellem ledere med ansvar og lærerne på den enkelte skole. Der er masser af kreative og fagligt dygtige lærere, der ønsker at udføre et godt og professionelt arbejde. Fundamentet er et ordentligt arbejdsmiljø.

Giv skolerne den fornødne ro til at nå skolens opstillede mål. Lyt på skolebestyrelserne, der er tæt på. Og vigtigst: Kære forældre - værn om jeres børns skole. De mærker det.

Vi vil give den enkelte skole mere frihed fra den nationale fjernstyring, der desværre er vokset sig stærkere og stærkere.

Kaj Aagaard
Radikale Venstre
Stationsvej 79

Vordingborg

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk