15. december 2018
Kulturelle aktører skal have bedre rammer, mener Thorbjørn Kolbo. Arkivfoto: Lars Christensen
Kulturelle aktører skal have bedre rammer, mener Thorbjørn Kolbo. Arkivfoto: Lars Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Mere festuge, opera og teater til byen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Mere festuge, opera og teater til byen
Opdateret 19. oktober 2017 kl. 16:42
Valgdebat Vordingborg - 16. oktober 2017 kl. 16:21
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vordingborg Kommune er kendt for vores brede udbud af musik og teater. Blandt centrale aktører står Festugen, Musikforeningen Cæcilias og Teaterforeningen Bøgestrømmen. Hvad hvis disse aktører fik mulighed for at lave flere eller større arrangementer for samme tilskud, som de får i dag ?

Fremover skal vi tildele disse aktører tilskud for fireårige perioder. I stedet for nu, hvor de skal ansøge om tilskud hvert år. Når de kender deres tilskud kan de langt tidligere indgå i produktionssamarbejder, lave kontrakter og booke artister, før vores nabokommuner indgår aftalerne.

Et tidligt samarbejde med teatrene, operaen og bookerne betyder, at vi kan få mere for de samme penge. For eksempel formiddagsforestillinger eller wokshops for vores skoler ved en indgå en tidlig aftale med et stort dansk teater. Eller at man kan sige ja tak til en tidlig bookning af et band og derved sikre sig sommerens største hit til Festugen.

Som medlem af KIF, har jeg oplevet stor professionalisme hos de frivillige personer, der knokler for at få det bedste til vores del af landet. Ved at give dem mulighed for en langsigtet planlægning sikrer vi et større tilbud og derved øget omtale af vores kommune som rammen om det gode liv.

Thorbjørn Kolbo, Socialdemokratiet - Kandidat nr. 6

Goldschmidtsvej 29
4760 Vordingborg

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk