23. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Lederskab politik og pedanteri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Lederskab politik og pedanteri
Valgdebat Vordingborg - 03. november 2017 kl. 11:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kommunalt pedanteri lukker bryllupperne i Præstøs gamle rådhus. Et initiativ, der kunne bringe turister og skattekroner til vor hårdt plagede kommune.

Årsagen er kommunaldirektørens krav om civilstands- og ægteskabsattest, hvor man på Ærø med 3000 bryllupper klarer sig med en tro-og-love-erklæring.

Der er ingen lov på området. Kun en vejledning. Heraf fremgår, at det er "en god ide" at medbringe disse attester. Der står ikke "skal"! Men som fanden læser biblen, læser kommunaldirektøren vejledningen.

En dispensationssag for et handicaptoilet på Café V'sit i Stege har kørt siden sommer trods en borgmester, der lovede guld og grønne skove. Disse sager afslører, at kommunens og Venstres erhvervsvenlighed har to sider: Én til skåltaler og valgflæsk og én til praksis. Borgmesterens forsvar er, at vi i DI's undersøgelse er hoppet nogle pladser op. Men ikke et ord om, at denne undersøgelse ikke er signifikant, da kun 20 procent har svaret.

I disse to sager (og andre, der ikke kommer i medierne) bliver Venstres "erhvervsvenlighed" synlig. Men endnu værre: Sagerne demonstrerer, at det er administrationen, der bestemmer. En borgmester skal have lederevner eller i det mindste lederuddannelse og ledererfaring, og det har kommunens øverste chef vist, at det har han ikke!

Allan Huglstad
Kandidat Borgerlisten (L)

Risvænget 10 Vordingborg

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk