15. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Steen og Thomas har mest fravær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Steen og Thomas har mest fravær
Valgdebat Stevns - 04. november 2017 kl. 09:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har været påpeget adskillige gange af forligspartierne bag budget 2018, at borgmester Mogens Haugaard Nielsen (Nyt Stevns) måtte melde afbud til det andet ud af tre planlagte budgetmøder, hvor han var indkaldt til et møde af en times varighed.

arrow Læs også: Politikere har pligt til ordentlighed

Det fik os til at gennemgå referaterne fra økonomiudvalgsmøderne fra januar 2014 og frem til oktober 2017. Vi mener, at vælgerne bør kende resultatet, før de stemmer 21. november. Det siger dog trods alt noget om ansvarligheden over for det job, som vælgerne har betroet politikerne, og som de bliver betalt for.

Mogens Haugaard Nielsen har haft planlagt fravær fra et enkelt møde, svarende til 2 procent, hvor han måtte gå efter de første punkter, og mødeledelsen blev overtaget af viceborgmester Varly Jensen.

Steen S. Hansen (S) og Thomas Overgaard (S) indtager førstepladsen med henholdsvis 20 og 21 procent.

I øvrigt kan vi se, at Steen S. Hansen og Thomas Overgaard ikke deltog i Økonomiudvalgets førstebehandling af budget 2018.

Referaterne ligger offentligt tilgængelige på kommunens hjemmeside og fraværet kan efterprøves af enhver. Til sammenligning er fraværsprocenten på de fleste gymnasier 10 procent.

Johnny Andersen
Jørgen Larsen
Poul Erik Brixtofte

kandidater for Nyt Stevns

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk