1. november 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Jeg er de unges stemme på Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jeg er de unges stemme på Stevns
Valgdebat Stevns - 11. november 2017 kl. 12:11

I dag læste jeg, at kun 42 procent af de unge regner med at stemme til kommunalvalget. Det gør mig som ungt menneske trist.

Dog tænker jeg mere over: hvorfor?

Nogen mener måske, at det er kedeligt, eller andet er sjovere. Jeg vil mene, at det er, fordi unge mangler én, som de kan identificere sig med. Én, der kan være deres stemme og tale deres sag. Jeg stiller op til kommunalvalget, fordi jeg først og fremmest gerne vil gøre en forskel for Stevns. Men jeg stiller i ligeså høj grad op, fordi jeg mener, at hvis vi ønsker et demokrati, der repræsenterer så mange borgere som muligt, skal vi have en ung ind.

De unges talerør direkte ind til de beslutninger, der påvirker os lokalt. Nye idéer og synsvinkler skal der til, så lad os få noget nyt, og for én gangs skyld: ungt blod ind i den nye kommunalbestyrelse. Det er vigtigt, at de unge også bliver hørt!

Derfor bør unge gribe muligheden og stemme, så de kan få indflydelse. Jeg kan i hvert fald love én ting: Giver du mig din stemme 21. november, så er jeg din stemme de næste fire år.

Anne-Sofie Høgenhaug
kandidat for

Det Konservative Folkeparti

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk