15. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvor er den frie og kritiske debat?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvor er den frie og kritiske debat?
Valgdebat Stevns - 14. november 2017 kl. 13:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden flertalsgruppens dannelse har den frie og kritiske debat mellem partierne været sparsom. Der har været antræk til kritisk debat hist og pist, men ellers har partierne i flertalsgruppen gået gåsegang.

Det var en god ide at skabe ro i Kommunalbestyrelsen efter Venstres interne magtkampe, men »når du strammer garnet, kvæler du jo barnet » og barnet er i den forbindelse den frie og kritiske debat mellem forskellige politiske partier. Vi skal kunne debattere kritisk med hinanden uden, at det skal lede til samarbejdsmæssige eller personlige konsekvenser.

Den intelligente leder formår at lede de frie stemmer og skabe et klima indadtil og udadtil, hvor kritikken øger kvaliteten af den politiske ledelse af Stevns Kommune.

Jeg kan blot konstatere, efter adskillige valgmøder og læserbreve, at det er lykkes ledelsen af flertalsgruppen at kvæle »barnet«, og derfor var det imponerende, at Enhedslisten på valgmødet søndag aften i Strøbyhallen indrømmede, at der er tale om et valgbudget fra flertalsgruppens side af.

Betina Baden
fri kandidat ved valget

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk