15. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra stilstand til velfærdsbudget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra stilstand til velfærdsbudget
Valgdebat Stevns - 14. november 2017 kl. 14:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fire år er gået, og det har været fire år med op- og nedture i det kommunale arbejde.

I de første tre år skete der ikke meget - det var, ligesom alt stod i stampe, men da en ny flertalsgruppe så dagens lys, skete der endelig noget.

Det er gået stærkt det sidste år, hvor den ny flertalsgruppe har formået at lave politik til glæde og gavn for den stevnske befolkning. Det hele kulminerede med vedtagelsen af velfærdsbudgettet, som lægger en helt ny vej for Stevns. Ud over bedre ældrepleje, bedre forhold for børen og udsatte familier glæder vi os især over, at der var enighed om at ansætte en borgerrådgiver, som kan hjælpe mennesker, der føler sig klemt i systemet.

Enhedslisten vil som altid bekæmpe enhver form for nedskæring, der rammer velfærden - præcis, som vi hele tiden har gjort.

Enhedslisten tror på, at vi sammen med flertalsgruppen kan komme længere ud ad velfærdsvejen, og vi vil træde speederen i bund, så der ikke igen skal gå fire år, før man ser forbedringerne.

Enhedslisten ønsker at anlægge et ekstra spor, hvor natur- og miljøforbedringer får mulighed for at drøne derudad. For os, der bor på Stevns, skal ikke kun have en god hverdag - vi fortjener også at leve i et grønt og bæredygtigt miljø.

Jan Jespersen
kommunalbestyrelsesmedlem

for Enhedslisten

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk