3. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Venstre tager hånd om vores ældre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Venstre tager hånd om vores ældre
Valgdebat Sorø - 17. november 2017 kl. 15:31

I Venstre vil vi sikre vores ældre medborgere en tryg, og god alderdom, det er dem som har skabt de værdier og den velfærd vi nyder godt af i dag.

Vi er klar over, at vi samlet set bliver flere af dem der har rundet pensionsalderen. Heldig-vis bliver vores borgere også ældre, så noget af det der er vigtigt er, at vi alle hjælper hin-anden med at sikre mulighed for et aktivt liv og virke. Det gælder også eller måske specielt efter man er nået tidspunktet for at trække sig tilbage fra et aktivt arbejdsliv.

I Venstre ved vi, at alle vores dygtige medarbejdere i mange forskellige funktioner dagligt gør en kæmpe uvurderlig indsats for hele vores ældreområde. Og derfor skal vi se på hvordan vi kan hjælpe både vores ældre borgere, men så sandelig også vores medarbej-dere. Det skal vi gøre sammen, med jer der dagligt har jeres gang rundt omkring på vores ældrecentre og i de private hjem.

Noget af det vi i Venstre mener der kan være med til at hjælpe både ansatte og ældre, kunne være nye tekniske og teknologiske løsninger henholdsvis til praktiske og informative løsninger for de ældre og internt mellem vores kommunale medarbejdere.

Rolf Clausen (V)
Borgmesterkandidat

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk