29. maj 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kjems bilder sig ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kjems bilder sig ind
Valgdebat Sorø - 10. november 2017 kl. 15:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Jeg bilder mig ind, at borgerlige - og andre politikere - laver grundige undersøgelser og oplyser om alle muligheder, når de beslutter at anvendes ca. 50 mio. skattekroner til et vejanlæg! Alle muligheder er ikke undersøgt og oplyst i sagen om Tersløse omfartsvej.

Jeg har kørt, stået og gået i og omkring Tersløse for at sætte mig ind i sagen før jeg blandede mig i debatten. Jeg har taget billeder af trafikken og landskaberne, studeret videooptagelser af morgentrafikken ved Holbergskolen og læst alt, hvad der er værd at læse om sagen.

Lene Bau er naturligvis ikke uvidende om de nuværende forhold i og omkring Tersløse. Men det virker som om, mange ikke kender de fremtidige store fordele ved en sydvestlig omfartsvej på marken 50 - 60 meter syd for Tersløse med en hastighedsgrænse på 60 km/t: 1. Tersløse bliver trafikaflastet 90 %. 2. Trafiksikkerheden for cyklisterne fra Bromme gennem Tersløse til Dianalund bliver optimal. 3. Kulturmiljøet øst for Tersløse/Dianalund bliver bevaret. Eneste ulempe ved den sydvestlige linjeføring er, at den også går gemmen at skønt naturområde, der dog fortsat kan benyttes af Tersløseborgerne. Den østlige omfartsvej er en klar fejlinvestering.

Bjarne Kjems
Byrådskandidat
Radikale Venstre

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk