30. maj 2020
Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Kan Radikale og DF blive enige?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Kan Radikale og DF blive enige?
Valgdebat Sorø - 25. oktober 2017 kl. 12:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Dansk Folkeparti (DF) vil igen debattere den lokale udlændingepolitik. Det er godt. Men det er ærgerligt, at DF afsporer debatten ved at skrive om Radikale Venstres og mit påståede ædlere og finere menneskesyn.

Jeg har ikke udtalt mig om mit, Radikale Venstres endsige Dansk Folkepartis menneskesyn! Det er nemlig ikke relevant.

Den lokale udlændingepolitik er meget enkel. Sorø skal integrere et bestemt antal flygtninge. Den opgave skal Sorø Byråd løse, men DF løber fra ansvaret. Det er for nemt, når DF bare gentager sit sædvanlige omkvæd: "At en begrænset tilstrømning er forudsætningen for enhver integration."

Sætningen kan kun forstås sådan, at når blot tilstrømningen begrænses, er forudsætningen for enhver integration skabt. Tilstrømningen til Sorø er begrænset, og så må det være muligt for DF at komme med forslag til en effektiv integration!

Michael Pihl skriver, at DF tager afstand fra enhver led, racistisk nedvurdering af folk med andre hudfarver. Jeg er fuldstændig enig. Jeg vil foreslå, at vi i debatten forsøger at blive enige om følgende udgangspunkt i den lokale flygtningepolitik: De reelle flygtninge, som kommer til Sorø, skal kommunen og civilsamfundet integrere i lokalsamfundet, så flygtningene hurtigt kan blive selvforsørgende.

Bjarne Kjems
Byrådskandidat
Radikale Venstre

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk