19. januar 2018
Foto: Hans-Jørgen Johansen
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Hvem vil du stemme på?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Hvem vil du stemme på?
Valgdebat Sorø - 11. oktober 2017 kl. 15:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvem vil du helst stemme på til byrådet - bogholderen eller iværksætteren?

Vil du belønne den politiker, der er bedst til at eksekvere alle reglerne og have balancerede budgetter som målsætningen?

Eller tror du, politikere skal have visioner, ambitioner og evne til at skabe gejst og samarbejde i udviklingen af vores by?

Der er mængder af påbud, regler, serviceramme, budgetforhold og lovkrav politikere SKAL sørge for at have styr på. Det er der blandt andet en meget dygtig administration til at bistå med, så politikere og embedsværket TILSAMMEN sørger for at vi har en veldrevet kommune med sund økonomi.

Bruger politikerne deres tid på at grave grøfter, skrive sure læserbreve og bekæmpe mulighederne for samarbejdet, så fjerner de sig fra den opgave og pligt, man har som politiker. Det kan ikke være mere uproduktivt, og man bliver ikke en bedre politiker af at være den, der får ret.

Politikerne skal gøre alt, hvad der står i deres magt for at skabe samarbejde om de bedst mulige levevilkår for vores børn og unge, for ældre, for virksomhederne, for skolerne, for turisterne, for nye bosættere, for vores fælles fremtid.

Hvem stemmer du på?
Niels Aalbæk Jensen

Spidskandidat
Alternativet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk