3. august 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: - Alting kan gøres bedre, Anne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: - Alting kan gøres bedre, Anne
Valgdebat Sorø - 13. november 2017 kl. 12:58

Jeg har flere gange svaret på socialdemokratiets spørgsmål om, hvordan vi i budgettet tager hensyn til, at vi bliver flere ældre i vores kommune.

I lighed med sidste år tager vi en vurdering af befolkningsudviklingen i alle aldersgrupper. Herefter korrigerer vi de enkelte budgetter.

Til næste år bliver vi flere ældre. Derfor tilførte vi ældreområdet de penge, som vi forventer, der bliver behov for til næste år. Således får ingen en anderledes service end den, vi har besluttet. Det gør vi for et år ad gangen, da områdets udgiftsniveau kan svinge meget.

Sidste år havde vi tilført ældreområdet 5 mio. for meget, og i år tyder det på, at vi har tilført det kr.4 mio. år for lidt. Det kan der være mange årsager til - lige fra en øget plejetyngde til dyre enkeltsager etc.

I Budget 2018-2021 er der tilført 52 mio. til social- og sundhedsområdet i budgetkæden.

Så at påstå, at vi ikke tager højde for den demografiske udvikling i Sorø Kommune, er det rene sludder. Men dejligt at se, at socialdemokratiet bruger tal, når det handler om budgettet. Det manglede jo i jeres ændringsforslag til Budget 2018-21. Derfor var det ikke nemt at arbejde videre med.

Gert Jørgensen
Borgmester

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk