16. oktober 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Trinbræt i Trylleskov Strand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Trinbræt i Trylleskov Strand
Valgdebat Solrød - 30. oktober 2017 kl. 10:22

Det er herligt at læse historien om vores nye borgere, familien Nordstjerne, som har fundet sig godt tilrette i Solrød. Det er altid en udfordring - ikke mindst for børnene - at rykke teltpælene op, og bosætte sig et nyt og fremmed sted.

Familien Nordstjerne ønsker sig en ny station, eller i det mindste et såkaldt trinbræt, og det er jeg helt enig med familien i.

De som kender mig og mit politiske arbejde ved, at jeg igennem årene har prioriteret at arbejde med at få forbedret DSB's service og rettidighed. Senest her i foråret havde jeg møde med transportminister Ole Birk Olesen, hvor jeg fik lejlighed til at drøfte en ny S-station i Trylleskov Strand.

Stationen i Trylleskov Strand har faktisk været med i statens planer for Køge Bugt området siden 1960'erne, men er af uforståelige årsager blevet nedprioriteret. Ministeren bekræftede på vores møde, at stationen for nærværende ikke er prioriteret, men at emnet skal belyses på ny, når Køge Nord Station bliver åbnet.

Jeg kan forsikre alle i Trylleskov Strand området om, at så snart Køge Nord Station bliver indviet, så tager jeg sagen op igen med Regeringen.

Niels Hörup (V)
Borgmester
spidskandidat

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk