17. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Meget at glæde sig over i budgettet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Meget at glæde sig over i budgettet
Valgdebat Solrød - 17. oktober 2017 kl. 11:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

43 dage før kommunalvalget har vi til byrådsmødet fastlagt rammerne for Solrøds budget i 2018 frem til 2021.

Noget af det, som vi socialdemokrater er rigtig glade for, er selvfølgelig primært uændret skatteprocent og grundskyldspromiller, og et uændret serviceniveau på alle områder.

Men derudover er vi også rigtig glade for, at vi nu styrker dagtilbudsområdet og øger andelen af pædagoger i vores dagtilbud, og der er enighed om, at vi starter op med af få flere faguddannede ind i vores dagtilbud.

Vi er også rigtig glade for, at Stranden får særlig opmærksomhed og vi får igangsat en »temaanalyse,« der skal beskrive mulighederne for blandt andet at etablere et »Strandens Hus«.

Sidst, men ikke mindst, så er vi som et rødt parti i en »grøn« kommune især også glade for, at vi fremadrettet skal fremme den cirkulære økonomi og bæredygtighed, både hvad angår at øge genanvendelsen af komposterbar organisk dagrenovation og i højere grad at indtænke Solrød Biogas for at nå vores ambitiøse klimamål.

Derudover er der tiltag, der tilgodeser borgere i hele kommunen - blandt andet ny, integreret institution i Havdrup, udbygning af idrætsfaciliteter, klimasikring, akutteam på sygeplejeområdet bliver permanent.

Så alt i alt er vi meget tilfredse med budgetaftalen, som bliver udgangspunktet for det nye byråds arbejde fra d. 1. januar 2018.

Claus Redder Madsen
Byrådsmedlem 2. viceborgmester

Socialdemokratiet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk