20. april 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Landsbyer er vigtig del af Solrøds kultur og historie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Landsbyer er vigtig del af Solrøds kultur og historie
Valgdebat Solrød - 18. oktober 2017 kl. 12:06
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Solrøds landsbyer er en meget vigtig del af Solrøds kultur og historie. Det er ikke forkert at sige, at Solrød er bygget på værdierne fra vores landsbyer.

For jeg og Venstre er det vigtigt, at vores landsbyer fortsat bevarer landsbypræget. Vi tror, at der også i fremtiden vil være borgere, som netop tiltrækkes af landsbyernes større nærvær og måske lidt roligere tempo.

Men vores landsbyer skal også have mulighed for at følge med tiden. Derfor vil Venstre arbejde for, at lokalplanerne for hver af vores gode landsbyer får et "servicetjek". Det kan måske åbne for nye boformer, eller særlige landsbyprofiler, og helt sikkert kan det give mulighed for mere nutidige materialevalg.

Vores landbyer skal bindes godt sammen med resten af kommunen. Derfor vil Venstre arbejde for, at stisystemet gøres mere komplet med en cykelsti mellem Naurbjerg og Kirke Skensved, ligesom muligheden for en cykelsti gennem Jersie Landsby skal undersøges.

Trafikken er et stort samtaleemne i vores landsbyer - den gennemkørende trafik ødelægger noget af fornøjelsen. Venstre vil arbejde for, at trafikken begrænses både gennem trafikdæmpende foranstaltninger, bedre skiltning og kampagner.

Fælles for vore ønsker og ideer er - at landsbyerne naturligvis skal inddrages i processen.

Ivar Haugaard-Hansen
Venstre
Byrådsmedlem

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk