24. januar 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: En stemme med værdi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: En stemme med værdi
Opdateret 01. november 2017 kl. 09:56
Valgdebat Solrød - 01. november 2017 kl. 09:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Personligt giver jeg ikke så mange løfter. Jeg har allerede opgivet at få flertal i byrådet alene med mig selv. Altså må også jeg indstille mig på glæden ved samarbejdets kunst, skulle jeg komme i Byrådet.

For mig handler politik om at fremme mine allerinderste værdier. Jeg har lært "respekt for andre mennesker", "der er noget positivt at sige om os alle" og "vi er her for at gøre hinanden gode". Nogle pointer jeg savner mange steder og navnlig på Christiansborg. Jeg er gift med Joy og ikke med mit parti.

Jeg vil give vores mest udsatte borgere en stemme. Dem som taber når skattelettelsesgaver deles ud i opgangstider og dem som vinder hovedrollerne i nedgangstider når festregningen skal betales. De stærke har alle dage klaret sig og vil også gøre det med mig i Byrådet.

Jeg har i mit arbejdsliv kæmpet for mine kollegaer som tillidsrepræsentant, Jeg kæmper fortsat dagligt for at forbedre livsvilkårene for kommunens medborgere med et handicap både som formand for kommunens Handicapråd og som konsulent i Dansk Blindesamfund.

Jeg er 53 år og "solrødder". Herfra min verden går. Jeg kandi-dater gerne med dig SMIL.

Arne Nowicki Pedersen
Byrådskandidat Solrød

Socialdemokratiet

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk