7. august 2020
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Det gode seniorliv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Det gode seniorliv
Valgdebat Solrød - 27. oktober 2017 kl. 13:38
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældre er en broget skare med stor forskellighed. Uanset om du er den aktive ældre, som fuldt ud klarer dig selv, og bestemt ikke ønsker kommunens indblanding, eller du er nået dertil, hvor du har brug for en plejehjemsplads. Så skal du kunne nyde livet - hele livet. Det er Venstres mål.

For jeg og Venstre er det derfor vigtigt, at værdighed er tilgangen i alle kommunens tilbud, man skal spørges ikke påduttes.

For de aktive ældre er Venstre garanten for, at den store skov af frivillige aktiviteter rundt omkring i kommunen fortsat understøttes og vokser, at succesen med AFC fortsætter med mindst uformindsket styrke, det samme gælder de populære 60+ aktiviteter.

Venstre støtter også muligheden for, at man kan blive længst muligt i eget hjem, hvis man ønsker og magter det. Der ydes nødvendig pleje.

Når/hvis man ikke længere kan blive i eget hjem, så står en plads på Plejecenter Christians Have klar. Med et snart tilbygget Christians Have har vi i Solrød et topmoderne plejecenter, som vi kan være stolte af, og som med Ældreminister Thyra Franks ord er et sted, hvor hun godt ville have haft sine forældre boende.

Ivar Haugaard-Hansen
Venstre
Byrådsmedlem

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk