25. september 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Indsats mod plastik i Roskilde Fjord er også en lokal opgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Indsats mod plastik i Roskilde Fjord er også en lokal opgave
Valgdebat Roskilde - 17. oktober 2017 kl. 09:26

Debat
Dansk Folkeparti var sammen med repræsentanter fra de øvrige partier i kommunerne omkring fjorden inviteret til et spændende og veltilrettelagt debatmøde om plastik i og ved Roskilde Fjord, som fandt sted torsdag aften i Roskilde Sejlklub.

arrow Læs også: Hvor stort er problemet?

Her deltog også fagpersoner med god forstand på emnet, blandt andet havbiolog Malene Møhl og den miljøpolitiske chef i plastindustrien Christina Busk. Hertil kom en række superengagerede borgere, som på forskellige måder har engageret sig i kampen for vores miljø - blandt andet med frivillig indsamling af affald.

Der var i debatpanelet meget bred enighed om, at vi skal gøre noget ved problemet med plastikforurening, som er yderst komplekst, og som ikke bare kræver en, men flere forskellige indsatser, og det er vigtigt, at vi holder hinanden fast på dette - også efter valget.

Først og fremmest skal vi naturligvis have fokus på en holdningsændring blandt de unge, men vi skal også se nærmere på vores måde at håndtere plastik på i forhold til affaldssortering og genbrug.

Plastik er - rigtigt håndteret - nemlig ikke kun et problem, men også en dyrebar ressource. I Dansk Folkeparti vil vi gerne understrege, at vigtigheden af en bredt fokuseret miljøpolitik, og derfor glæder vi os til dette arbejde. Som kommune har vi nemlig også et stort ansvar.

Karsten Lorentzen
Byrådsmedlem,

Dansk Folkeparti

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk