20. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Enhedslisten vil gøre op med fornuften

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Enhedslisten vil gøre op med fornuften
Valgdebat Roskilde - 06. november 2017 kl. 14:47

Debat
Nej, Dansk Folkeparti vil ikke »afskaffe menneskerettighederne«, som Jonas Paludan (EL) påstår.

arrow Læs også: DF vil gøre op med menneskerettighederne

Vi ønsker ikke nordkoreanske tilstande her i landet eller at få det til at minde om Cambodja under Pol Pot. Men vi ønsker at skrive os ud af en forældet konvention, som afspejler verden efter Anden Verdenskrig. Konventionen skal ganske enkelt opdateres. Så er vi med igen. Menneskerettighederne er menneskeskabte - det var ikke Moses, der kom ned med dem på stentavler fra Sinaibjerget.

Vi »dæmoniserer« heller ikke nogen etniske eller religiøse mindretal, men vi er bekymrede over en socialdemokratisk borgmester, som her i avisen bekræfter, at moskéen i Allehelgensgade formelt er ejet af den tyrkiske stat, men som alligevel medvirkede til at tage første spadestik sammen med den tyrkiske ambassadør.

Det er korrekt, at moskéen har været her siden 1989, men der ér altså sket en del i Tyrkiet siden, og det er dokumenteret, at den tyrkiske stat udøver pression på de tyrkiske befolkninger i udlandet.

Til gengæld giver jeg Paludan ret i, at det var tåbeligt af EU's ledere med Kansler Merkel i spidsen at bestikke den tyrkiske præsident til at bremse flygtningekrisen. Det fik Merkel ikke meget andet ud af end at blive kaldt nazist af Erdogan - hvilket er det tyrkiske styres automatreaktion på enhver kritik. DF vil til enhver tid forsvare menneskerettighederne, men noget tyder på, at Paludan ønsker et opgør med fornuften, når han ikke adresserer problemet med det tyrkiske styres systematiske udbygning af moskéer.

Karsten Lorentzen
Byrådsmedlem, Dansk Folkeparti

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk