20. juni 2021
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: På tur i Ramsøbakken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: På tur i Ramsøbakken
Valgdebat Roskilde - 17. november 2017 kl. 10:47

Der er valgkamp. En valgkamp er mange forskellige aktiviteter for at opfordre folk til lige at stemme på en bestemt. En af aktiviteterne er at dele små folder ud i postkasserne. Sådan er det også for mig.

Forleden delte jeg foldere ud på Ramsøbakken vest for Gadstrup Skole og Ramsøhallen. Et nyt boligområde der snart er helt udbygget. Det har lokalsamfundet godt af.

Og så var det jeg lod tankerne gå tilbage i tiden. Til dengang i år 2000 hvor en ny støjmåling viste, at på området mellem Gadstrup og Ramsømagle kunne der bygges. Støjen fra lufthavnen var under en vis grænse.

Mandag den 23. oktober 2000 fik jeg foretræde for miljøminister Svend Auken. Under nydelse af Svends grønne te fik jeg overbevist ham om at give tilladelse til dette byggeri, og med en vis forståelse for at videreudvikle hele arealet på den sydlige side af Ramsømaglevej til Ramsømagle.

Så langt er vi ikke endnu, Roskildes Byråd er opmærksom på muligheden, vi får se, hvad der sker.

Men at gå her på Ramsøbakken velvidende, at det var dialogen med Svend Auken, der åbnede døren føltes pludselig stort. Der var en enkelt parcelhusejer, der arbejdede i sin have. Følte pludselig en stor lyst til at fortælle ham hele historien om hvorfor og hvordan han fik mulighed for at bo lige her. Nå, rolig nu. Tog mig i det, men det var og er en god historie. Den skulle fortælles, det blev den så her.

Poul Lindor Nielsen (S)
Tidl. borgmester og kandidat til byrådet

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk