20. juni 2021
Indkøbsbussen Syd låner i første omgang Indkøbsbussen Roskildes bus, men har fået midler til at købe sin egen bus. Venstre stemte imod, fordi partiet savnede oplysninger i ansøgningen. Foto: Britt Nielsen
Indkøbsbussen Syd låner i første omgang Indkøbsbussen Roskildes bus, men har fået midler til at købe sin egen bus. Venstre stemte imod, fordi partiet savnede oplysninger i ansøgningen. Foto: Britt Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Morten Gjerskov (S) er utroværdig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Morten Gjerskov (S) er utroværdig
Valgdebat Roskilde - 14. november 2017 kl. 12:24

I en artikel i Dagbladet Roskilde den 11. november om Indkøbsbus Syd påstår Morten Gjerskov (S), formand for sundheds- og omsorgsudvalget, at Venstre stemte i mod at bevilge penge til en bus til foreningen.

arrow Læs også: Debat: S ønskede en indkøbsbus i syd

Det er direkte usandt! Venstre undlod at stemme, fordi sagen ikke er tilstrækkeligt oplyst til, at der kan træffes afgørelse i sagen. Dette fremgår også af referatet.

Sundheds- og omsorgsudvalget behandlede den 9. november ansøgninger om tilskud fra ekstraordinære frivilligmidler på en million kroner.

I tre ansøgninger var der intet oplyst om antallet af brugere og frivillige. Disse oplysninger skal i henhold til vedtagne regler altid foreligge, for at det kan vurderes, hvorvidt betingelserne er opfyldt.

I to ansøgninger besluttede et enigt udvalg at indhente de manglende oplysninger og behandle ansøgningerne på næste møde.

Venstre argumenterede for, at de samme regler gælder for alle og dermed også for foreningen Indkøbsbus Syd, selvom en socialdemokratisk byrådskandidat er dybt involveret i ansøgningen.

Socialdemokraterne ville bevilge det ansøgte, på trods af de nødvendige manglende oplysninger. Venstre mener, at love og regler skal gælde for alle. Men dette ser Socialdemokraterne desværre fortsat stort på!

Hvorfor påstår Morten Gjerskov (S), at Venstre stemte i mod at bevilge pengene? Det er utroværdigt og ikke en udvalgsformand værdig!

Jacob Søegaard Nielsen og Annie Larsen

Medlemmer af sundheds- og omsorgsudvalget og byrådskandidater for Venstre

arrow Indkøbsbus: Begejstring over at kunne handle selv
11. november 2017 kl. 11:11 Opdateret: kl. 18:09
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk