20. juni 2021
Klinik for Kost og Fysioterapi har et AlterG-løbebånd. Foto: Kenn Thomsen
Klinik for Kost og Fysioterapi har et AlterG-løbebånd. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Korsbæk-holdning begrænser forbedringsmuligheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Korsbæk-holdning begrænser forbedringsmuligheder
Valgdebat Roskilde - 18. november 2017 kl. 11:07

Roskilde har på Venstres forslag anskaffet et AlterG løbebånd, udviklet af Nasa til træning i vægtløs tilstand. Med AlterG genvindes funktionsevnen hurtigt, sikkert og smertefrit, fordi det ikke gør ondt at træne.

AlterG løbebåndet er placeret i Sundheds- og Omsorgscentret i Æblehaven, hvor det vil sætte nye standarder for rehabilitering.

Venstre foreslog, der også blev anskaffet et AlterG i Træningsafsnittet på Trekroner Plejehjem. Men det ville Socialdemokraterne, der har flertal i Sundheds- og Forebyggelsesudvalget, ikke.

S mener, at Roskilde allerede har relativt tilsvarende maskiner. Men denne opfattelse skyldes, at S ikke har set et AlterG løbebånd.

På initiativ af Roskilde Ældre Motion inviterede Klinik for Kost og Fysioterapi i Roskilde, Sundheds- og Forebyggelsesudvalget til at se AlterG demonstreret. Jeg blev meget begejstret for de nye revolutionerende genoptræningsmuligheder. Socialdemokraterne deltog ikke.

I Sundheds- og Forebyggelsesudvalget foreslog jeg, at udvalget besøgte Klinik for Kost og Fysioterapi for at se AlterG. Det ville Socialdemokraterne ikke.

Roskilde Avis har den 16. november, på side 70, en artikel om de mirakler genoptræning med AlterG skaber i Klinik for Kost og Fysioterapi. Denne artikel kan varmt anbefales at læse!

Korsbæk-holdningen i Matador om, at »vi kan ikke lære af andre, vi gør det i forvejen bedst«, hersker desværre i Socialdemokratiet.

Synd for Roskildes borgere, da det begrænser forbedringsmulighederne.

Annie Larsen
Byrådsmedlem/byrådskandidat for Venstre

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk