22. oktober 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En naturlig indkørsel til det nye torv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En naturlig indkørsel til det nye torv
Debat Ringsted - 14. september 2017 kl. 11:24
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Debat
Ringsted: Som beboer i Ringsted Kommune i 18 år og med stor interesse for det, der sker og skal ske, har det altid undret mig, at hver gang, der bliver foreslået ændringer på land eller i by, så brokker vi, der er i nærheden af ændringen, os over det.

arrow Læs også: Politikere havde glemt visionerne til borgermøde

Det bliver sjældent med seriøse argumenter, men med meget følelsesladede og desværre også navlebeskuende betragtninger. Det er sjældent konstruktivt til debatten.

Næsten hver gang en sag er blevet gennemført på trods af protester, viser det med tiden, at det ikke var så slemt og så bliver det historie.

Jeg har været i Køge fra 1963 til 1999, og kan kun sige, at alle de ændringer, der er lavet omkring torv, gågader, færdselsretninger og meget andet, altid har været under diverse protester fra forskellig side, men de er gennemført og bliver brugt helt naturligt i dag.

Amtstue Allé debatten er et eksempel på dette. Den var engang en åben vej, men blev pludselig en lukket vej på grund af en politisk studehandel, og nu ønskes den åbnet af helt legitime og meget trafik-logiske årsager. Den er en naturlig indkørsel til vores nye torv.

Alt den frygt for, at det skulle blive en racerbane, er noget pjat. Den bliver ikke anderledes end andre bygader i Ringsted.

Så mit ønske er at få debatten ned på det plan, den hører hjemme, og at acceptere at ikke al udvikling kan gå éns egen vej.

Steen Øhlenschlæger

Lillevang
Ringsted

arrow Borgere og politikere er vrede over forløbet
25. august 2017 kl. 08:03 Opdateret: kl. 08:03
arrow Konservative trækker støtte til åbning af Amtstue Alle
24. august 2017 kl. 14:34 Opdateret: kl. 07:23
arrow Embedsmænd anbefaler dobbeltrettet trafik på Amtstue Alle
17. august 2017 kl. 13:28 Opdateret: kl. 13:42