27. maj 2019
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgforbund fratager og valgmuligheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgforbund fratager og valgmuligheden
Valgdebat Region Sjælland - 20. oktober 2017 kl. 09:28
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgforbund
Af Poul Erik Kristensen Hjejlevej 8 Kalundborg

Sygehuset stopper for planlagte opperationer, men stopper man de gyldne håndtryk? Universitetshospitalet Roskilde har brugt kvoten for operationer, så derfor udsættes planlagte operationer for år 2017 til 2018.

Samtidig forsætter man med gyldne håndtryk, og årmåls ansættelser til toplønnede embedsmænd. Dette lindrer ikke smerterne for de stakkels patienter, som endnu engang må lide under den alt for dårlige ledelse både fra topembedsmænd og vores politikere side.

Politikerne, dem har vi selv valgt, så dem må vi jo leve med, men det er da dem, der har ansat embedsmændene. Skal vi leve med det - eller?

Som borgere har vi da en mulighed for at få udskiftet politikerne, når vi nu bliver kaldt til stemmeurnerne her i efteråret, og har vi så det?

Næppe, for det har politikkerne luret. De indgår da bare i et valgforbud, så uanset hvad vi vælgere stemmer, kommer vi ikke af med uduelige toppolitikere.

Som vælger efterlyser jeg politikere, som ikke er i valgforbund, og som vil gøre noget alvorligt ved det ovennævnte »syge« system.