11. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meningers mod

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meningers mod
Valgdebat Region Sjælland - 02. november 2017 kl. 09:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Valgdebat
Af Af Marianne og Knud Munksgaard Præstevænget 4 Holbæk

Der er ikke grænse for, hvad politikerne kan love her op mod valget. Derimod er det nærmest sjældent at opleve politikere, der holder fast ved indgåede aftaler - også selv om de kan være upopulære blandt visse vælgere.

Et godt eksempel er, at både Venstres og Socialdemokratiets spidskandidater lover, at der kommer læger på skadestuerne i Roskilde og Næstved i nattetimerne, selv om det i henhold til sygehusplanen er aftalt, at disse skadestuer bemandes med sygeplejersker. Merprisen er 12 mio. kr., som skal hentes andre steder inden for regionen f.eks. ved at reducere med ca. 20 sygeplejersker.

Al erfaring viser, at den nuværende ordning med sygeplejersker på skadestuerne fungerer udmærket. Er der tale om alvorlige skader, så skal patienten slet ikke til en skadestue, men omgående køres til et akutsygehus.

Radikale Venstres regionsrådsmedlem Anne Møller Ronex har klart holdt fast i den aftalte sygehusplan, som er til gavn for alle patienter i regionen og som især har stor betydning i det nordvestsjællandske område med Holbæk som akutsygehus.

Anne Møller Ronex har vist sine meningers mod og gjort et dygtigt arbejde i de sidste fire år i regionsrådet. Derfor vil vi stemme på hende til regionsrådsvalget. Vi kan anbefale alle andre at gøre det samme.